Dobro 7,2
na temelju 290 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 290recenzija
  • Čistoća: 7,0
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,2
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Carlo od Filipini
Parovi
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Not staying in this hotel on my next travel.
The room is not sound proof, you can clearly hear every sound outside the room while trying to rest. Needs pest control intervention, an army of small cockroaches will appear from the sink and under the bed after turning off the lights.
Recenzirano 07 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marigold od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska Soba Royal
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good for families or group on the budget!!
It s good if your traveling with groups or on the budget . And make sure to bring your own shampoo because they don't provide though they have soaps :)
Recenzirano 06 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ALRICO od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Double Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Not nice
Not nice
Recenzirano 30 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Abbey od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Improve your economy rooms 😊
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kimberly od Filipini
Parovi
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Very nice
The staffs are very nice and accomodating.
Recenzirano 20 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Avebelle od Filipini
Parovi
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Awful
Awful. The pictures are deceiving.
Recenzirano 05 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kenneth od Filipini
Parovi
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good Service
Just a normal inn
Recenzirano 04 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dorothy od Filipini
Solo putnici
Twin Standard
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good
Our experience was good
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Filipini
Parovi
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Smell of rooms and itchy sheets
The room we booked doesn't look like the one in the pictures. The room smells of cockroaches and the sheets feel itchy we had to change the sheets and linens ourselves
Recenzirano 18 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

maricris od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe ekonomske klase
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Disappointing stay
The room was not clean when I entered. Plenty of falling hair on the floor. Wasn't able to sleep well because of bed mites.
Recenzirano 04 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: