Vrlo dobro 7,9
na temelju 1207 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1207recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Maria od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Recenzirano 24 kolovoza 2016

Richard od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great hotel. Expensive food.
Overall experience was very satisfactory. Room rates were very affordable. Only regret were the food prices. Very expensive.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Rowena od Norveška
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
very nice hotel
Beautiful place its perfect for a couple vacation. i will be back here again. the stuff is so helpful the room is big and nice. perfect place to relax
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Max od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
A lovely view and great park environment with their own beach.
I have very little bad things as this place is a dreamy place to go. Single, couple or family. My one thing is there was tiny ants or something that came out in the bathroom. Should be sprayed. But with ignoring them was a great place confortable and well kept
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Zulueta od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe Premium Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Value for money, safe and sound haven
Rooms are well ventilated. Sorroundings very clean. Breakfast is superb. Staff are friendly. Please add smoking area not so far from the rooms.
Recenzirano 14 kolovoza 2016

michael od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good service, rooms need update
Good service, aging hotel That needs a renovation. Food is not bad, room service expensive. Great location
Recenzirano 13 kolovoza 2016

stephanie od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Amy od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Premium Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Cheng od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Estela od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Premium Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
High Standard Hotel
Old but properly maintained. Landscape/view superb. Ideal for a relaxed vacation. So calm/tranquil. Will recommend to my foreigner friends who are planning to visit Davao.
Recenzirano 28 srpnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: