Povratak na info o hotelu

Vrlo dobro 7,9
na temelju 1198 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1198recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac: 7,7
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

stephanie S. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Amy S. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Cheng S. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Estela H. od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
High Standard Hotel
Old but properly maintained. Landscape/view superb. Ideal for a relaxed vacation. So calm/tranquil. Will recommend to my foreigner friends who are planning to visit Davao.
Recenzirano 28 srpnja 2016

Vincent T. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Beachfront hotel
The beach is not in clean condition to swim or sunbath. The check in was slow though the Staff is friendly.
Recenzirano 27 srpnja 2016

John A. od Filipini
Grupe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
waterfront
Careful for charges. Everymove has its own extra charges.....
Recenzirano 26 srpnja 2016

James G. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Would not stay anywhere else!
Other than the bathrooms needing upgrading it's the best!
Recenzirano 25 srpnja 2016

babylin P. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 8 noći u srpanj, 2016
Quiet
Nice and quiet!
Recenzirano 25 srpnja 2016

Jose M. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Continous renovation/Upgrade
Include " No Building 3" on booking. Had to transfer to Building after numerous call to Front Desk due to continous work on nearby rooms (Drilling and Hammering).
Recenzirano 25 srpnja 2016

colleen W. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Paradise in the middle of a City
Waterfront is a nice getaway from the hustle & bustle of davao. The bed was comfy, food was decent although the breakfast buffet could certainly be better. It would be nice if they had an omelet station. It's a nice location & the afternoon breeze was a delight. The one downside is the pool looked like it hadn't been cleaned in months & was quite dirty. Staff was very nice. We certainly will stay again!
Recenzirano 20 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: