Fantastično 8,1
na temelju 6827 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6829recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,1
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

lawson od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nil
Nil
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Esther od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Need improvement
My 2nd visit the hotel room was not well maintain, very dusty and dirty. Disappointment
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jenny od Indonezija
Parovi
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Nice Hotel
Nicely located at Orchard road, this hotel is equipped with handy phone that can be used throughout our stay in Singapore. The room is clean
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pooi od Malezija
Parovi
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great Location
The the middle of Orchard Road, easy excess to Shopping Malls, MRT and Restaurants. Spoil for choices.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sunee od Tajland
Grupe
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good
good
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WAN od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good location
Easy to access the shopping centre
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fook od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Meets my needs.
Only breakfast needs to be a little more creatives.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

THUY od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Premier s Dodatnim Beneficijama
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Beyond expectation
The hotel location is supper ideal,the hotel staff is very helpful and friendly. Will stay again for sure. Great value of momey. Thumb up
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yin od Bruneji Darussalam
Solo putnici
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Excellent location, new facilities
Excellent location for Orchard room, provide the use of local mobile phone....
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Su od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe s Dodatnim Pogodnostima
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Location
Very good place for great shops and food
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: