Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 36recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,2
  • Objekti 5,6
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Uslužnost osoblja: 6,8
  • Vrijednost za novac: 6,5
  • Hrana/objedi: 5,7

Teou J. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
nice location and friendly staff
Good location and convenient and close to good eating and drinking places
Recenzirano 01 lipnja 2016

Peter W. od Novi Zeland
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good location
Good value for Singapore.
Recenzirano 09 svibnja 2016

Tenggar S. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Wifi not work to my conputer
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Recenzirano 25 travnja 2016

Stephen L. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Value for money, but small room.
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Recenzirano 01 travnja 2016

ferdinand I. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Basic room
Price
The hotel room was small, the breakfast is not good
Recenzirano 23 ožujka 2016

Michelle C. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Poor communication with guests
Took me awhile to write this post..there was going to be a temporary cut off of water and I wasn't informed. When I called the front desk, they went "oh, we didn't inform u?"..next thing I know, they slipped a paper under my door as a an "official notice"..too late isn't it?
Recenzirano 14 ožujka 2016

Fellya W. od Indonezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good price, good location and nice staffs
Clean, near SGH, affordable price
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Recenzirano 09 ožujka 2016

HUNG K. od Hong Kong
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Acceptable
Convenience
Recenzirano 06 ožujka 2016

Irene B. od Indonezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Room is clean n comfortable, staff members are ni
Room is clean comfortable staff members are nice
Excellent
Recenzirano 04 ožujka 2016

elisa B. od Argentina
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Good, big the room really needs refurbishing
Location
Recenzirano 22 veljače 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: