Vrlo dobro 8,0
na temelju 3970 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3970recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Aubrey od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Clean and close to MRT but irregular water heating and pressure
I've stayed a few times in Orchid Hotel for both business and leisure. The price is reasonable as the room size is spacious and has a double and single bed, so its ideal for families with young children. What i dont like is that the water heating is bad, you get irregular warm shower, it can be too hot or too cold and the pressure is quite low. Hope the hotel fixes this issue.
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sagar od Indija
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Nice location
Very good hotel, does not have bucket in bathroom though.
Recenzirano 27 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Victor od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe double soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great location & spacious room
Very easily accessible location with near by restaurants and very spacious room for the price
Recenzirano 26 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bruce od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Apartman soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Our trip to Singapore & Hong Kong
Never judge a book by it's cover. When we arrived at the hotel we wondered what we had let ourselves in for. Once inside the staff were very welcoming and the room was great. We had a lovely view from our window. It cost us $20 (sing) from the airport. Depending on the time this can vary slightly. Close to most tourist attractions. Chinatown, Gardens by the bay (20-30mins walk), Orchard Road (about $20 taxi fare) to name a few. I've already looking at booking this hotel on my next visit.
Recenzirano 25 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Close to MRT n good location
It's super close to MRT n supermarket. It's walking distance to Maxwell Food Center. The staff are nice and helpful. We are in family with 2 rooms and they provided a connected room to us. Excellent! Rooms are clean and tidy. Will stay here again next time.
Recenzirano 24 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

derek od Australija
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location but not for young kids
Family room OK but apart from that nothing else for family. The pool is too deep for kid and don't have the shallow end. Breakfast closed at 10am a little earlier when coming from a country an hour behind..food is good though Location is good with hawker centre 50mtr away but no shopping mall in striking distance
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Angelica od Filipini
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great value
Its proximity to the MRT station, the relaxing facilities, the friendly and helpful staff, the clean and spacious rooms, the soft bed, and the nice view make this hotel worth every cent paid for it. Would book here again if I'm in the area.
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jane od Singapur
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Overall ok
Overall ok, and cost very reasonable.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAN od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
good for family for one or 2 night
connect rooms are good for family, big enough, close to MRT
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

THI od Vijetnam
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Good hotel
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: