Fantastično 8,7
na temelju 2839 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2839recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 8,2
Sortirano prema

Cholapatr od Tajland
Poslovni putnici
Soba s Krevetom Tipa "King" i Panoramskim Pogledom
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Very good
Good location & good services
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stanley od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Studio Harbour
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Staycation
Nil
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lai od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe King Soba ili Soba s Odvojenim Krevetima za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Swimming pool was closed for renovation and we had to bring our girl to the alternative pool. It was not indicated when I did the booking and I only realized it when I received a confirmation email which was too late since room is non-refundable. All else was good except for this.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nathida od Tajland
Poslovni putnici
Dvokrevetna soba Panoramic s king size krevetom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Always stay here
Nice, comfort, clean hotel and good location for shopping and business.
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

phuong od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Deluxe balkon
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
not so good
everything is convinient from shopping to eating. However, I like The boatquay & larkequay than this place. they're fantastic
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe King Soba ili Soba s Odvojenim Krevetima za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Great place to stay
This is the second time I've stayed here. Nice hotel, really good staff and a good location. The only thing is parts of my room starting to look a but well worn. The blackout curtain when fully extended had the beginnings of mould on parts of the fabric. Hopefully they renovate in the near future
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hua od Kina
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Bračni Krevetom tipa "King" ili Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Nice Hotel
Nice hotel! nice staff! Can be better if considering the service for the children, such as providing toothbrush and slipper for children.
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sharon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Soba s Krevetom Tipa "King" i Panoramskim Pogledom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Nice!
Staff really helpful. Spacious rooms. Would advise trips out to Little India and China town for good inexpensive food. Use the metro as easy and efficient. VERY expensive in tourist areas (S$10 for a coke = £7.50!)
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheryl od Singapur
Grupe
City Apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Pan Pac Singapore
Convenient and good location. Spacious room with a good view
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ong od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
City Apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good hotel
everything is going well at the hotel
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: