Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Alyson od Australija
Parovi
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Great location - heritage listed property
Location; heritage listed building; free room upgrade
A great find for us. Fab location in the heart of China Town in a quiet side street. Food galore close by and rail on your doorstep. Taxi service quick and cheap. Lovely room when upgraded (base room very small and dark) - we stayed again on our way home from HK. Will definitely recommend to others. No food available at hotel but not necessary with location.
Recenzirano 07 siječnja 2015

Mun od Singapur
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Good location
Location, value & cleaniness
Good
Recenzirano 07 siječnja 2015

Wannadit od Tajland
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Too small for the room but the bathroom is too big
Location , Shopping , Temple
I felt unconfortable with the room size. The bed is too high and we need to claim up. The bathroom is the same size as the bedroom.
Recenzirano 06 siječnja 2015

Pui od Hong Kong
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
clean but small
clean, convenient, not expensive
Recenzirano 06 siječnja 2015

Xuehong od Kina
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Porcelain Hotel Review
spa shower, comfort, location
It was fantastic after I up-sized my original booking to a much bigger room. The room was amazing with the spa shower and room space. It is definitely worth returning, however it's better to book this room directly rather than having to change from a smaller room.
Recenzirano 06 siječnja 2015

Steven od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Nice and cosy
Good location, cosy and clean
Recenzirano 06 siječnja 2015

Andi od Singapur
Parovi
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Nice hotel
Nice room
Recenzirano 05 siječnja 2015

CHZEEHWA od Malezija
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
good
good
good
Recenzirano 05 siječnja 2015

Alyson od Australija
Parovi
Prva klasa
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Great location
Location; heritage listed building; free room upgrade
A quaint boutique hotel located in the heart of Chinatown, with many many great food options close by. The rail system is on your doorstep, and cabs are very reasonably price to the city and all attractions. I highly recommend this property if you like smaller hotels with character. Will visit again.
Recenzirano 05 siječnja 2015

farhana od Singapur
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
location. staff. cleanliness.
location is near mrt and food. staff were friendly. rooms were in tip top condition.
It was pleasant. Will come back since location is very near the train station. Easy access. Nice rooms!
Recenzirano 04 siječnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: