Povratak na info o hotelu

Dobro 7,1
na temelju 8335 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8335recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac: 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7

Anthony P. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Tolerable
1. Clean and complete cleaning facilities.
Recenzirano 16 prosinca 2014

BEE L. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
small room but nice location
small room, nice location and near mrt
small room, nice location and near mrt, hence, cleanness must enhance and improved.
Recenzirano 16 prosinca 2014

Suet C. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Cleanliness has to improve
Nice staff, good location
The room was too small and no place to hang your cloth and bath towel. Good thing is the location was great and easy accessible to MRT and the city central.
Recenzirano 15 prosinca 2014

Zi C. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Review
Value for $$,
Recenzirano 15 prosinca 2014

Lim M. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Good place
Location, economical and pleasant
Recenzirano 15 prosinca 2014

Ramida S. od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Good location
Near MRT, many food shops around hotel, clean room
i happy to stay here
Recenzirano 14 prosinca 2014

TAN T. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
No-frills hotel with basic needs fulfilled.
Excellent staffs, clean rooms, good location.
We like the location, cleanliness and service from the staffs. Availability to food is easy all around the hotel. We planned a surprise Birthday party for a friend and the staffs were so accommodating in every aspect. The surprise was well presented. Thank you Mr Navin so much for the extra miles you took and you had made the day of 9 guests that day.
Recenzirano 14 prosinca 2014

TAN T. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
No-frills hotel with basic needs fulfilled.
Excellent staffs, clean rooms, good location.
We like the location, cleanliness and service from the staffs. Availability to food is easy all around the hotel. We planned a surprise Birthday party for a friend and the staffs were so accommodating in every aspect. The surprise was well presented. Thank you Mr Navin so much for the extra miles you took and you had made the day of 9 guests that day.
Recenzirano 13 prosinca 2014

Jeina I. od Filipini
Grupe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Location location!:)
Location accessible to train station, located in the market where you can buy your souvenirs. A lot of restaurants to choose!.. Definitely be back here.:)
Small room, no place for luggage. Staff are nice. Market is where you located so everything is almost here.:)
Recenzirano 11 prosinca 2014

Irene S. od Indonezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
GOOD REFERENCE HOTEL IN SINGAPORE
CLEAN , VERY CLOSED TO MRT STATION, BUDGET HOTEL
Recenzirano 11 prosinca 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: