Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Timothy od Malezija
Poslovni putnici
Superior queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Small room but superb location
Small, Smaller, Smallest room i've stayed to date.
Recenzirano 20 studenog 2014

Angel od Singapur
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Gd location
Location
Gd
Recenzirano 19 studenog 2014

Ian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior queen
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Singapore in two days
Location, compact, friendly staff
Compact, functional room, but raising bed would give more precious baggage space, as featured on other likewise hotels. Irritated by squeaky washroom door & toilet seat. Overall pleased with value for money, leaving aside irritations.
Recenzirano 19 studenog 2014

Ow od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Feed back
The staff attitude. The room is comfortable. Good service.
Perfect.
Recenzirano 18 studenog 2014

Anapat od Tajland
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
This place is quite noisy
Location, location, location
Given the price and room conditions, Porcelain is a good choice for budget travelers. But I think the hotel should do something with the sound proofing from outside the room. I heard people talking from outside in the morning and before I go to bed during my stay. It was quite bad because I don't have enough time to sleep.
Recenzirano 18 studenog 2014

Hua od Malezija
Parovi
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Great hotel
Location, room size, comfortness
Great location just 3mins from chinatown SMRT station. I get to the hotel way early that the normal check in time at 11am they let me check in right away. The room size is nice n big enough for us. The reciptionist is very helpful & friendly. After i check out she offer to keep my luggages in the locker room as i still have 5hours to kill b4 i need to go airport. She give me a note for my luggages to keep in the locker room. They make me feel like home. I travel to singapore every month sure will come and stay again.
Recenzirano 17 studenog 2014

Roslina od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
conveniently located
chinatown location, clean and neat
been staying here whenever coming to Singapore for business trip. Good budget hotel.
Recenzirano 17 studenog 2014

Viet od Vijetnam
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
It is nice & cleaned hotel
Value for money, good location, cleaned hotel
Overall, it is nice hotel to stay
Recenzirano 17 studenog 2014

Saran od Tajland
Poslovni putnici
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Room is too short. Near MRT
Near MRT, convenience, clean
Recenzirano 15 studenog 2014

zou od Singapur
Poslovni putnici
Superior queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Small, but clean
clean
Good, convenient to lots of food stalls.
Recenzirano 15 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: