Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Kanokwan od Tajland
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
very close to MRT China town
good location and clean
Recenzirano 25 listopada 2014

CHZEEHWA od Malezija
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
staff no very good
location good clean easy find
location good clean easy find
Recenzirano 25 listopada 2014

ZinreF od Tajland
Grupe
Superior queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
The receptionist isn't smile.
1.Clean 2.Convenience 3.Bathroom
It's very near China Town station that is very convenience, but the receptionist is not quite smile. The bathroom is big and clean, but it's glass that makes the outsider can see through.
Recenzirano 23 listopada 2014

BOONHUAT od Malezija
Solo putnici
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Room very small
Location, staff service
Executive room was so small, around 100 sq ft only. Double Bed took up almost half d room
Recenzirano 23 listopada 2014

Maytas od Tajland
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Very convenient location in China Town
1) convenient location 2) Value for money 3) Staff service
It's very close to China Town MRT. Very convenient for tourist who want to travel in Singapore by using MRT.
Recenzirano 23 listopada 2014

Siti od Singapur
Solo putnici
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Clean place. But not to my expectation.
clean. I took executive room but it's not like what I expected to be. It's just the same like those budget hotel 81 rooms. not worth my $150.
Good. no comment any further.
Recenzirano 22 listopada 2014

TAN od Indonezija
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Love this hotel
near to buy food, good location and nice room
this hotel I'm like the Room very comfortable and clean
Recenzirano 22 listopada 2014

Suan od Malezija
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Short Getaway
Cheap,Cheap,Cheap
Overall its value for money, the room is small and check in or out takes awhile as there is many guests. Maybe the staff is new.
Recenzirano 21 listopada 2014

Wasa od Tajland
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Clean. Near China town. Small room
clean. Comfortable for solo traveller. Location is good
Really good and comfort. The room might be a little bit small but it was perfect with solo traveller.
Recenzirano 20 listopada 2014

Geert od Nizozemska
Parovi
Superior queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
qUIET
LOCATION, QUIET, FRIENDLY
GOOD
Recenzirano 19 listopada 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: