Dobro 7,1
na temelju 8403 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8403recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Yi od Singapur
Solo putnici
Superior queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
so so only
location
So so nia
Recenzirano 13 kolovoza 2014

firas od Kuvajt
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Good hotel
location service and staff
Recenzirano 12 kolovoza 2014

KRITSADA od Tajland
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Good location next to China Town MRT
small room but clean, location is good for my business trip, many shpos and restaurant near by
Nice hotel i stayed only one night for my business trip. There is no breakfast i can find many of restaurants and shops in China Town area.
Recenzirano 12 kolovoza 2014

Kim od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste 2 noći u rujan, 2011
paid for what you have got
chesp hotel
Recenzirano 11 kolovoza 2014

Robby od Singapur
Solo putnici
Superior queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Boutique hotel in the central of Singapore
Clean room, nice designed room, superb location
It was a pleasant stay, is just that my grandma said the bed is too soft. Overall review on location, room and staffs are great.
Recenzirano 11 kolovoza 2014

Jacqueline od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Clean & tidy room
clean, tidy and comfortable room
It was a great stay at Porcelain Hotel.
Recenzirano 11 kolovoza 2014

Van od Vijetnam
Obitelji sa odraslom djecom
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Tiny room and friendly staff
Location, staff performance
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Recenzirano 11 kolovoza 2014

Van od Vijetnam
Obitelji sa odraslom djecom
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Location, room was tiny
Location, very friendly and helpful staff
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Recenzirano 11 kolovoza 2014

john od Australija
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Good location, tiny rooms
location, wifi
This is an ok place if you're only in town for one night, two at most The standard room is tiny, more like a caravan. It's a very cool place, design wise, but the rack rate for a room is very high for what you get. Signs again that Singapore has become a very expensive destination.
Recenzirano 11 kolovoza 2014

Lim od Singapur
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 19 noći u kolovoz, 2013
Accessible to the MRT Station
Clean. Accessible. Friendly stuff
Recenzirano 10 kolovoza 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: