Dobro 7,1
na temelju 8395 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8395recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

KWOK od Hong Kong
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
convenience,good service
service
Recenzirano 04 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mutjarin od Tajland
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
excellent location
location, clean, quiet
Recenzirano 03 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Filipini
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
The perfect budget hotel.
Price, location to metro and exceptionally fast free wifi.
I plan to stay at this hotel again. Lots of people comment how small the room is however in my case my two luggage and carry on "fit perfectly" in the cubby holes provided. The metro is across the street; so nice that next time I may just try to use the metro straight from the airport. The wifi was soooo fast that I called the USA and the person I was talking to thought I was talking locally. Rooms very clean and to help on the space side, I just put my backpack with me on the bed. Also when laying down, the TV was conveniently above the bed. I highly recommend this place for those on a budget and don't mind the small room.
Recenzirano 03 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Diaz od Indonezija
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
pleasant stay in rich cultural area w great dining
location, cleanliness, value for money
Though the rooms are not as cute in the pics, its very clean with great wifi connection... Would definitely stay here again...
Recenzirano 03 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tham od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
The location is great
Easy access to attraction, nice and clean and nightlife
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JING od Kina
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
nice hotel
location,cleanliness,room comfort
it was a nice experience
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Milly od Singapur
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2014
Wish it was quieter , v hot from outside
Close to MRT. Bathroom has a v nice n clean feel to it.
Enjoyable. Staff were professional n efficient in service.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Casey od Malezija
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Good location, nice ambience, comfortable, clean.
Location, clean and comfort.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thiem od Malezija
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Slight better than hotel 81
Only Great location and reasonable price
It was located right next to Chinatown. Easy access to MRT. The size of the room is small but is at a reasonable price. You would probably need to pay double or more than double for a bigger room in Singapore.
Recenzirano 01 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuhan od Kina
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
it was a good experience stay in this hotel
the clean
it is great generally,there is MRT station nearby, so its easy to access any places.
Recenzirano 01 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: