Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

THITIPORN od Tajland
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
great stay
clean, comfortable, easy access
I have really great stay.
Recenzirano 17 lipnja 2014

wan od Kina
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
ok
no crowd
Recenzirano 17 lipnja 2014

Sean od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
very convenient and straight forward. did the job
location, location, location
all good.
Recenzirano 17 lipnja 2014

Yeajee od Južna Koreja
Obitelj sa starijom djecom
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
This hotel is nice for me because on good location
Good lacation Clean Comfortable
This hotel is nice for me because it is on good location and it has good things of around. so i saticefied there thank u for kind of you all.
Recenzirano 17 lipnja 2014

Rahida od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Easy access to public transport
WiFi, staff and location
Hotel was clean and nice. Staffs were helpful. However, a bit disappointed with the room size. Didn't expect it to be so small. I had a toddler with me, and I don't think the room was suitable for families.
Recenzirano 16 lipnja 2014

An od Vijetnam
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
if you need a budget hotel to stay, this's the one
- very closed to China Town MRT
Recenzirano 16 lipnja 2014

Cliff od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Not worth the money, very over priced.
None
Would not recommend or stay there again.
Recenzirano 16 lipnja 2014

Rosanne od Singapur
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Nice location
Nice furnish room
Check-in staff was a little unhappy. Not sure what happen earlier. But check-out was a pleasure.
Recenzirano 16 lipnja 2014

Jocelyn od Malezija
Par
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Excellent location
Location, fast check in & check out and nearby great local eateries
Hotel was great for its location as it was at Chinatown - 3mins walk to MRT with nearby local eateries. Checking in & out was fast . However staff could more friendly and hotel was noisy with doors banging and toilets flushing. Amenities were poor and room was quite run down. Bathroom door was extremely heavy.
Recenzirano 15 lipnja 2014

Kim od Vijetnam
Solo putnik
Deluxe Queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Pleasant, clean and nice rooms
Central, clean rooms and good location
Recenzirano 15 lipnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: