Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

sergio od Italija
Par
Superior twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
location
good location
Recenzirano 23 svibnja 2016

chaiwat od Tajland
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
location
nice location , its easy to go to street food
Recenzirano 21 svibnja 2016

chaiwat od Tajland
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
ืnice location
it's really good location. easy to find something to eat such as street food but the room is very small
Recenzirano 21 svibnja 2016

Atieka od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Worth every penny! 👍🏼
Everything is great!
Recenzirano 21 svibnja 2016

Chung od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Standard room is extremely small
Standard room is extremely small, suit for 2D1N trip with small luggage only. MRT just 1 min walk from hotel.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Muhammad od Singapur
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Overpriced
Overpriced. No candybar, lack of variety in tv channels. Room was not what we wanted. We are a couple yet received a 3 pax room.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Yuwadee od Tajland
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Very good hotel
Convenience
Recenzirano 20 svibnja 2016

Jocelyn od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Surprise anniversary
Impromptu booking for bf, and me! Location wise is good, hotel is clean & service from hotel is superb as well..
Recenzirano 19 svibnja 2016

Gaik od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
na
bed too low
Recenzirano 19 svibnja 2016

Fabrian od Indonezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Best Place To Stay
5 minutes walk to MRT station, many restaurants and bars in the premises
Recenzirano 17 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: