Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Maidenna od Australija
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
It was a nice pleasant stay
Centrally located, easy access to public transport and clean
It was a great experience but the room's hallway was too small to accommodate 2 peoples at the same time.
Recenzirano 02 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

anyarat od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u travanj, 2014
Right in china town. 2mins to mrt.
Near mrt. Clean room. Near everywhere.
Quick check in and check out. Clean. Great location.
Recenzirano 01 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yvonne od Malezija
Poslovni putnik
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Small, but clean and cozy
Cleanliness, nearby restaurants, easy commute
The Executive room was generally smaller compared to the hotels I've stayed before, but I'm pretty sure it's typically so for hotels in Singapore. Very clean room and the staffs were pretty helpful. Though it was pretty funny when I asked for an extra pillow, I was told that because the hotel was fully booked, there are no extra pillow available. The room that I stayed in looked like a Deluxe Queen in the pictures, but I was assured that though the furnishing looks the same, I was given a bigger room as booked. It was a little noisy on my second night from all the tenants knocking doors and door slamming. Otherwise, it was pleasant. I will be booking the same hotel for my next business trip.
Recenzirano 01 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wai od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Convenient but small room
free wifi, convenient
Recenzirano 01 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siow od Malezija
Par
Superior queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Average
Nothing special
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Desmond od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
simple simple simple
hotel , room , and location
it was ok , reasonable price , close to massage place and nice food around
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

veronica od Malezija
Solo putnik
Superior queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Very good location!
location, cleanliness, value
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Singapur
Poslovni putnik
Superior queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Good stay, but room is small
Clean, central location, rooms are okay
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Singapur
Poslovni putnik
Superior queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Room small, clean, good service
Central location, clean rooms, nice room design
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Room small, clean, good service
Clean, central location
The room was a bit small from the one that was booked for us, so we got ourselves upgraded for an extra fee, which was relatively small. The upgraded room is spacious, and the shower cubicle is big enough for 2-4 people. The room also has a open bathtub, which is very nice.
Recenzirano 30 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: