Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Melvin od Singapur
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Room for improvement
The rooms should have proper blinds at the areas where sunlight is coming in. The room is too bright once it's 7am and it affects our sleep.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Richard od Novi Zeland
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
3 nite stay.
Sign on window outside hotel about Special Promotion massage is False Advertising! U lost my business. It says $58 for one hour, but actually it is $68 when U go inside to check. Receptionist not friendly or helpful, so I went elsewhere for $40 an hour!! Wonderful how many other customers you lose? Not smart business practice. In NZ you can be prosecuted for false advertising.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Hong od Malezija
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Clean and good location
Good location in Chinatown, overall clean and friendly staff. Price is competitive compare to some budget hotels.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Cynthia od Tajvan
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Location decides everything.
It's very convenient and near to Chinatown MRT. And transit is also very easy. The shopping mall, 林志源 and 美珍香 is next to Porcelain. Ufair supermarket is our important place to buy daily supplements (like water, fruits...). Room is tiny but clean. Their receptionist can speak Chinese. I think I will still stay here for next time.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Makoto od Japan
Poslovni putnik
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
/
Great location but cannot recommend for biz trip.
Recenzirano 15 svibnja 2016

jaturaporn od Tajland
Grupa
Deluxe Queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Room size, Cleanliness
Room is smaller than it's mentioned & dirty.
Recenzirano 15 svibnja 2016

YAO od Kina
Poslovni putnik
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Hotel room too small
The room is very small. We had only 2 pieces of luggage and with that there was almost no space for us to move. location is good, only few minutes walk to MRT. Overall I'll give 2.5/5.
Recenzirano 14 svibnja 2016

aau od Malezija
Grupa
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good location
Great hotel but the room so small, great location...
Recenzirano 14 svibnja 2016

Jamnian od Tajland
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
good location
good location
Recenzirano 14 svibnja 2016

stephanie od Indonezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Clean and good location
I like this hotel, small room, but clean 👍🏻 Near mrt chinatown exit A
Recenzirano 14 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: