Dobro 7,1
na temelju 8395 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8395recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

James od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Exactly what we expected
Clean, comfortable, conveient
Exactly what we expected - small, clean, and comfortable
Recenzirano 01 travnja 2014

Chik od Hong Kong
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
great
good location, cheap, free wifi
Recenzirano 31 ožujka 2014

Lim od Malezija
Parovi
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
clean,near to food,near to bar
modern,comfottable,clean
I booked a window room hotel but somehow when I was there it was subject to availability
Recenzirano 31 ožujka 2014

Gulnaz od Rusija
Solo putnici
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
more or less ok
near the metro, centre of the city, cheap
More or less ok, but check your bed linen - it can be dirty
Recenzirano 31 ožujka 2014

Urs od Švicarska
Poslovni putnici
Superior queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Good, but still expensive
Location, location, location
A well maintained hotel in the midtst of Chinatown. It is modern, simplistic and a good base for a business traveller. The lack of a business centre however is a real minus, as the room was so small there was not even a desk. So working on the laptop was very hard. A good option for a stay of one or two nights. Still expensive for what it is tough.
Recenzirano 30 ožujka 2014

Grace od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Superior twin
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
Comfortable; accomodating.
Charming rooms, high-speed internet, wonderful staff
Recenzirano 29 ožujka 2014

HSIAOFEN od Singapur
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Good
Nice bathroom!! A lots space of the bathroom, but the bed is too soft for me!!
Recenzirano 28 ožujka 2014

Malcolm od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior queen
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
very good value
friedly and efficient staff clean rooms
Recenzirano 28 ožujka 2014

Tonino od Australija
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Fun
Location, Inexpensive, Clean
It was fun. It is very cozy but if don't intend to stay in the room it is great. It is clean, quiet, the internet fast and the staff friendly. It is central to Chinatown and there is food around no matter what time of day or night it is. Also very close walk to Clarke Quay night life which was great. Everything you need is close by, I had a great time!
Recenzirano 27 ožujka 2014

Jyn od Malezija
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Convenience to get food, and nearby MRT
Design, Free Wifi
Average alright due to the budget worth to stay. Strategy location can easily get chinese food surrounding. MRT just 5 minutes walks.
Recenzirano 26 ožujka 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: