Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

SAI od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Just for a night
location, shuttle bus service, convenience
I was there just for a night as my flight arrived late at the night and I went to town for sightseeing the other morning. The shuttle bus service was frequent and the hotel was satisfactory for an airport hotel.
Recenzirano 09 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JOO od Singapur
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Refreshing trip
the jacuzzi in the room was good, good location, relax stay
overall it was fine.. just that the air-con is not cold enough and the fridge wasnt working.
Recenzirano 08 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dang od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Clean, well-run hotel
clean, efficient and effective service, free internet in rooms
Clean rooms, professional staff. Wifi was free in rooms, but limited to 2 devices.
Recenzirano 07 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TERENCE od Malezija
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
Good for the solo traveller
in the heart of chinatown, close to the MRT, very clean
I've stayed in this hotel a few times already and I keep coming back. One piece of advice though, best to ask for a room with a window to avoid feeling claustrophobic.
Recenzirano 07 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHEN od Kina
Poslovni putnik
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
clean, and nice hotel ,and friendly staff
bed, lobby., room
Recenzirano 06 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oceane od Francuska
Solo putnik
Prva klasa
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
Tiny but centrally located and clean
location, cleanliness, decoration
Shocked to see our executive bedroom after check in, as it was 4 white walls with a double bed and tv hanged on the wall, with a large bathroom between 4 walls, and no windows anywhere, we went to the reception and told them we would not accept a bedroom with no window, so they said they had other bedrooms available but smaller, we did move and were very happy about the quality of the bedroom, very tiny bedroom, but great layout, and this is not an hotel to stay in all day but just to sleep at night, as it is well located with easy access to MRT!
Recenzirano 06 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jie od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
nice quiet
nice design
Recenzirano 06 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kathryn od Filipini
Solo putnik
Superior queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Pretty good.
Fast internet, good design, comfy bed
Porcelain Hotel is a very good location in Mosque street, beside the street of the train and the night market where you can buy cheap goods, and is near the Chinatown People's Park that offers cheap and good chinese food. You don't need much distance to commute because it's near everything. Also, the hotel staff were very accommodating - they showed us cheaper packages to tourist destinations. They also provided maps to make our tour easier.
Recenzirano 05 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lai od Hong Kong
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
comfortable
comfortable, clean and nice
Recenzirano 05 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Su od Singapur
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Located in chinatown. Close to MRT
Located in chinatown. Close to MRT
Located in chinatown. Close to MRT. Overall alright although room was small.
Recenzirano 04 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: