Dobro 7,1
na temelju 8395 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8395recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Su od Malezija
Solo putnik
Superior queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Convenient location
Convenient location, clean and value for money. Stayed in the superior room, small space as correctly described on the website, but enough for a single traveller or a couple.
Recenzirano 30 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tew od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Great for any location in Singapore
Locations
It is great to stay here because the design is special. But yet the hotel condition is abit old, but acceptable. The bed is good to sleep. The bath room design is nice. Our bed is king size and the room quite big compared to this budget room.
Recenzirano 29 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ran od Singapur
Par
Standard queen
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Hello
Nil
Overrated
Recenzirano 29 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nutchaya od Tajland
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Great location
The hotel location was fantastic, you could walk around 5 mins to Chinatown station. I stayed at the double bed 10 sqr.m. room and it was more comfortable than I expected. However, there were not enough lightning both in the bedroom and in the toilet. Check-in and -out process was fast!! Overall, it is a great choice to stay at.
Recenzirano 29 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eddie od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Great location + Nice staff + Value for money
Nearby Chinatown MRT and lot of hawker stores.
Recenzirano 28 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Choo od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Taste & Try.
it is near to all major transportation, MRT, Bus and Taxi. It is also all kind all food available and shopping in Chinatown.
Good.
Recenzirano 28 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amonrada od Tajland
Grupa
Superior twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
good location, too small room
I almost like everything in this hotel, good location, nice staff, beautiful lobby, clean room with free wifi and complementary, but I think the one thing that I don't like is too small room.
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PACHARAPORN od Tajland
Grupa
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Good location
Good location, center of China Town, Easy Transportation
Not a great experience at all with the room without window comparing to the $$$ I paid for. Except a good location for China Town area.
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sorawit od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Nice
Nice there
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JIAHUA od Malezija
Grupa
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
-
-
Recenzirano 26 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: