Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Nguyen od Vijetnam
Parovi
Superior queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Super small room
Location
Small room
Recenzirano 22 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alejandro od Španjolska
Solo putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Traditional building in the heart of Chinatown
location, design, front desk
The hotel is located at the heart of Chinatown, great to enjoy the nights around Tanjong Pagar. The place is full of good restaurants, spas and souvenir shops. Subway stop is at 1 minute from the hotel and there are good temples to visit around. Check in was fast and efficient and room was small, but cute.
Recenzirano 21 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kittisak od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
hotel location near by mrt & easy to find food
location near mrt and shopping mall.easy for transportation.
Recenzirano 21 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Singapur
Parovi
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
enjoyable stay
room, location, and value for money
enjoyed my stay at the hotel. room was clean and room arrangement is very functional despite the size.
Recenzirano 20 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Manida od Tajland
Grupe
Deluxe Queen
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Good location but not well cleaned up
location
Recenzirano 18 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JANERIC od Tajland
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
we miss then we book. thought it was a 4 or 5 star
location
it was a misstake to book this hotel. it doesnt really fit our need. Small room, not any breakfast, no restaurant..
Recenzirano 17 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Saw od Malezija
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Convenient Stay
Location, Convenient, Friendly staff
Recenzirano 16 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TERESITA od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Superior queen
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
One of the best hotel.
Cleanliness, Accessible and Friendly.
Good and comfortable.
Recenzirano 16 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Malezija
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
worth to stay
location, atmosphere and room condition
Stay there for a night second time in a year... nice room for couples.... will recommend for short stay for couples...
Recenzirano 14 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vorakit od Tajland
Poslovni putnici
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
very convenient, nice room
Location, Decoration, Value for money
Everything is good. It's a nice hotel. I got upgraded. Location is perfect, just a few minutes walk from MRT. Make sure you are on-time to their check-out time.
Recenzirano 14 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: