Dobro 7,1
na temelju 8400 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8402recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Amirah od Singapur
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
not what i expected
The bed was comfortable
Overall my stay was okay. The hallway was creepy because its dark and narrow there's not much space. The rooms were small and walls was dirty! Not what i expected it to be. The pictures we deceiving tho it looks nice but when you see your room is beyond your expectations
Recenzirano 19 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elson od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Shoebox room without proper ventilation
Location, helpful receptionist
My stay at the Porcelain Hotel by JL Asia was below my expectation. The room is too small to fit 2 persons. Our legs do not have enough room to spread and we have to sit on the bathroom floor beside the toilet bowl while taking a shower. Totally screw up.
Recenzirano 17 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HIU od Kina
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Location is convenient , easy access to mtr
Near mrt ,room is ok, clean
Recenzirano 16 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Natthapol od Tajland
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Friendly staff
Suitable for backpack traveller
Small room
Recenzirano 15 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

J-Mingsen od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2015
Cozy room and surrounding amenities
Near to Shopping Centers,Food and Mrt
Fast check in and check out.Staffs are friendly and housekeepers are polite.Room are clean and tidy.
Recenzirano 14 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kunanya od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Standard queen
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Nice Location, Close to MRT, Restaurants
Location, Cleanliness, Decorations
It's a nice location, close to MRT China Town. There are many restaurants, local souvenir shops and cultural temple.It's quite a tiny room, limited space. But it's value for money.
Recenzirano 14 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Susan od Australija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Perfect porcelain
Location, friendly staff,
Recenzirano 13 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Natapol od Tajland
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
good
location location location
best value
Recenzirano 13 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rianne od Nizozemska
Par
Standard queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Very small room, very very noisy
Location, foodstreet nearby
Room is very small and hot at night. Very noisy rooms, not good for sleep.
Recenzirano 10 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Perry od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Great location, great mattress and clean
I'm honestly not sure if there was a restaurant attached to the hotel, but the option of NA doesn't exist, so that clause should be read with care
The hotel room was very small, the the mattress was very comfortable, the AC worked very well, and the bathroom was nice and clean. The area seemed full of life at night. Sad I was too tired to partake, but it looked like it would have been a great area.
Recenzirano 09 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: