Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8393recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

shanty od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
i was quite enjoy staying at this hotel
location, near MRT station and shopping mall
Good, i love the location, easy to find food/dining area
Recenzirano 28 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sabrina od Malezija
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Great Locatikn
Location, eccentric designs, unique
Great. The rooms were comfortable and the designs were unique. My only qualm was that the room had no curtains but frosted windows, it did get too bright in the mornings
Recenzirano 27 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cynthia od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Great, will surely comeback
Great room, clean, nice staff
Hotel near by mrt, only 150 m away. Unique interior, clean and comfort room, nice staff, near to Chinatown souvenir shops
Recenzirano 27 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alan od Singapur
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Nothing much
Location, deco
Recenzirano 27 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mary od Australija
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
impressions
Location, clean and quiet
We appreciated the location and cleanliness of the room. However, the walls were quite thin and we were disturbed early in the morning during our first stay in the hotel on 13 June. When we returned to the hotel on 25 July, the room was very pleasant and spacious and on a higher floor, compared with the small room on the ground floor, next to the street on 13 June. Thank you for our comfort on this last stay
Recenzirano 26 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WANSISTHA od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Greatest hotel in China Town
Clean, convenient, comfortable
Great!
Recenzirano 25 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yoko od Japan
Poslovni putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
very tiny room, but everything else perfect
perfect location (very close to MRT station and easy access to business area), very clean room and full amenities, friendly staffs
I was there for business at Marina Bay area. It's perfect location to walk to there, couple of mins to MRT station, many cheap and yummy food around hotel. I'd love to stay this hotel again.
Recenzirano 24 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

aphiyut od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Prva klasa
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Good location but small and dark room
location, staff and amenities
Recenzirano 23 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hairul od Singapur
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Unique design
Location, Staff performance, Value
Nice unique design for a 3 star hotel. Staff were attentive. Cleanliness is good. Keep it up
Recenzirano 22 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hairul od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Satisfied
Location, Design & Staff Performance
No complaints. A relaxing stay. Keep up the cleanliness
Recenzirano 22 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: