Povratak na info o hotelu

Dobro 7,1
na temelju 8335 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8335recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac: 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Jesper J. od Danska
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
poor
w hen i leflen.
I vil not do again!
Recenzirano 19 svibnja 2015

Randy A. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
good location
location, comfort, accomodation
the only problem is the bath drainage when i take shower the water doesn't come down, i didn't expect this kind of problem since i booked deluxe queen for 4 days 3 nights. the room is clean and the location of the hotel is very nice. near a lot of restaurants and transportation.
Recenzirano 19 svibnja 2015

Randy A. od Filipini
Parovi
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
good location
comfort, location, accomodation
the room is quite small. but the bed is good. clean room. only the problem is the television cable only have 11 channels mostly chinese/local channels only, cant watch anything.
Recenzirano 19 svibnja 2015

Paknathida C. od Tajland
Grupe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
overall
good location. easy to travel and not far from subway
The room very small. Utility water need to be improved because it is very low level. Room not quite clean and towels need to be changed to the new lot
Recenzirano 18 svibnja 2015

jesseyln J. od Singapur
Grupe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Great stay
bed
the bed was good and confortable but sadly the shelfs near the Tv area is very dusty and the refrigerator is not working.
Recenzirano 18 svibnja 2015

jeny T. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
ideal for short stay
location, location, location
the stay was ok. despite the room was so small. so was the bathroom nothig special except the location is near the mrt station. and lots of restaurant near the hotel
Recenzirano 18 svibnja 2015

Ooi C. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Always enjoy staying here
Service Location Convenience
Always good and enjoyable.
Recenzirano 18 svibnja 2015

Sam K. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
road light effected the room. The room
Design, location and value
The road light very bright , can't sleep very well.
Recenzirano 15 svibnja 2015

CHZEEHWA C. od Malezija
Parovi
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
no bad
no bad
Recenzirano 15 svibnja 2015

Jason H. od Australija
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
great location
Location, cleanliness, value
Modern hotel with small room easy to find staff were helpful would stay here again
Recenzirano 15 svibnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: