Dobro 7,1
na temelju 8405 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8405recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

tjinda od Indonezija
Poslovni putnici
Superior queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Hotel in Comfortable and big
Location, Rooms, Food
The hotel is quiet big and comfortable also it have a strategic location. Staff at there quiet good and give best performance. Food at there is good too but the price of the hotel is quiet expensive but its okay because of the location that near anywhere make me easy to going anywhere i want so its a good hotel.
Recenzirano 10 svibnja 2015

Kartini od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Happy Customer
Friendly staff, convenient to go anywhere and hotel cleanliness 👍
Recenzirano 10 svibnja 2015

Pauline od Australija
Parovi
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
a bit expensive, but it is right in Chinatown
TV at end of bed, loction,location
Very good for an overnight stay to be close to airport
Recenzirano 09 svibnja 2015

Thiam od Singapur
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
budget hotel with 5 star deciration
wash room
Recenzirano 09 svibnja 2015

Chin od Malezija
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2015
Clean and nice place
The hotel is very close to MRT station and the room is clean but a bit small and easy to find food around Chinatown area.
Very convenient for me to take MRT to another place, good location. Porcelain hotel's staff are nice, hotel is clean.
Recenzirano 09 svibnja 2015

Nadia od Indonezija
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
value for money
good for quick stay, value for money, clean
Recenzirano 09 svibnja 2015

chan od Malezija
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
10 SGD extra charge for 12.30pm check in.
Attraction area.
I was charge extra 10SGD for the room at 12.25pm. The room is READY but cannot check in until 2.00pm. Unless i pay the 10SGD....
Recenzirano 09 svibnja 2015

ShwuYau od Malezija
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Room too small.
location, staff
Room too small.
Recenzirano 08 svibnja 2015

FONG od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Small and Comfortable Hotel
"Clean, Comfortable and Good Location"
The room is super small but clean and comfortable for a good night's rest. Located near China Town and dining with variety of foods option nearby the hotel. will come back again.
Recenzirano 07 svibnja 2015

yiying od Australija
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
a
location price safey
Recenzirano 07 svibnja 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: