Povratak na info o hotelu

Dobro 7,1
na temelju 8335 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8335recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac: 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7

paul W. od Australija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Many times...
value relative to others in Singapore
Handy location. Simple, small but clean and comfortable Sometimes it can get noisy in the street below Pretty good value for money relative to others in SIngapore
Recenzirano 08 veljače 2015

YEW W. od Malezija
Parovi
Boravili ste 7 noći u srpanj, 2011
Good location
1) in Chinatown 2) near MRT 3) clean
the only negative review is the room is really small.
Recenzirano 06 veljače 2015

wayne J. od Australija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
expensive hotel tiny room find another hotel
location, staff
it was ok the rooms were tiny we thought they would be bigger i would not stay here again
Recenzirano 06 veljače 2015

NG C. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Romantic Hotel
Romantic Hotel, Clean & Convenient.
Find out very nice and romantic hotel. The room is clean and big. Very convenient to access the MRT station.
Recenzirano 06 veljače 2015

craig Y. od Australija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Porcelain Hotel
comfort, staff, spa
all fine - no dining in hotel but surrounded by good eateries - Togi Korean across the road from hotel fantastic
Recenzirano 06 veljače 2015

Harley C. od Kanada
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Clean, comfortable, small
Cleanliness, location, price
My room was nice and clean, pretty, but small. It was, however, all the space I needed. It was well-located in Chinatown, a block and a half from the MRT station, so I had little difficulty getting anywhere. I'd definitely recommend it.
Recenzirano 06 veljače 2015

po T. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
So so
Wifi
Recenzirano 05 veljače 2015

Shee Y. od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Convenient location
Walking distance to Chinatown . Easily to get food and drinks and shopping
I'm am very happy with my stay . Room are clean . Price was reasonable .it very convenient , mrt is just nearby . Walking distance to Clarke quay and Chinatown .
Recenzirano 04 veljače 2015

Monty C. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
nice hotel
one block nice design clean
Clean
Recenzirano 04 veljače 2015

Rendi M. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Good service, great location
Location, clean, simple
Recenzirano 03 veljače 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: