Dobro 7,1
na temelju 8393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8395recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Shee od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Convenient location
Walking distance to Chinatown . Easily to get food and drinks and shopping
I'm am very happy with my stay . Room are clean . Price was reasonable .it very convenient , mrt is just nearby . Walking distance to Clarke quay and Chinatown .
Recenzirano 04 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Monty od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior queen
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
nice hotel
one block nice design clean
Clean
Recenzirano 04 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rendi od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Good service, great location
Location, clean, simple
Recenzirano 03 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nanchanach od Tajland
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Great hotel in chaina town
Location is nearly MRT
Recenzirano 03 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bong od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Nice location
Room is nice. Near mrt.
Its my second stay and they still charge me for the early check in.
Recenzirano 02 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chung od Malezija
Grupa
Superior twin
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
good
good
Good
Recenzirano 02 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

natalia od Indonezija
Par
Superior twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
nice place
the location is near to public place where you can get food until night. the building is easy to find and near the chinatown MRT. The hotel staff is kind.
As generally nice to stay at the hotel but the room is too small
Recenzirano 01 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tsorng od Malezija
Grupa
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Staycation
Clean, comfortable & good location
Good location, the staff is friendly and the room is clean
Recenzirano 01 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Albert od Malezija
Par
Prva klasa
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
Good
Clean room, good service and nice location
Good: The room was clean and tidy. Everything is ready for customer to use. The hotel is just few minutes walk from Chinatown Mrt. I stayed in an executive room. The size is just enough for 2 people to move around. Can't imagine staying in a normal deluxe and double room. Will come back for the executive room next time.
Recenzirano 31 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Randall od Sjedinjene Američke Države
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
One time deal
Location
Recenzirano 31 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: