Povratak na info o hotelu

Dobro 7,1
na temelju 8327 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8327recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac: 6,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Nitikorn K. od Tajland
Parovi
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Arisara L. od Tajland
Parovi
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
narrow but perfect
small size room but have all facilities
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Pedro N. od Portugal
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good value for money
Very helpful staff. Clean room. Good location. Interesting bed layout. Small rooms hut designed for comfort
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Auttapon L. od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good but some room too small.
I forgot something in that room wait you sent back many thanks.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Nuttaporn S. od Tajland
Parovi
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Nice location
Nice location Near MRT Chinatown easy to sightseeing around Singapore Very Convenient
Recenzirano 15 kolovoza 2016

HARUN W. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
nice hotel
Location strategic. food everywhere. MRT close by
Recenzirano 13 kolovoza 2016

Lolita H. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Good value for money
Wished there is slightly more room for my luggage but alot of thought has gone into making every inch functional. So well done. Appreciate that it is clean!
Recenzirano 12 kolovoza 2016

Muhammad N. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Room wasnt clean. The curtains were all so dirty! I felt insecured staying a night. Not worth at all
Nothing was good. Even my booking wasnt through by the hotel whereby agoda sent me the confirmation email. Ridiculous isnt this. Your staffs are not working and still sleeping or your systems at work sucks?
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Alexandre K. od Francuska
Parovi
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Great location
3 minute walk to MRT Chinatown. Easy to find convenient stores and restaurants. The room is small, but clean.
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Nurazlina A. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Affordable
Room just right for solo or couple
Recenzirano 10 kolovoza 2016