Dobro 7,1
na temelju 747 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 747recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Alan od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
far away old style
room service coffe scross rosd
Recenzirano 20 travnja 2013

Gordana od Srbija
Parovi
Standard sa doručkom
Boravili ste 4 noći u travanj, 2013
I spent 4 days at this hotel in April. The hotel i
Great location, great city view, great value of money
Recenzirano 17 travnja 2013

Romulo od Filipini
Grupe
Standard sa doručkom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
it was confortable
clean , quiet and nice
We ate our breakfast at the hotel for three days and it was all thee same menu . I wish they had 2 types of menu which they must serve it alternately so that the food is not the same everyday.......
Recenzirano 13 travnja 2013

garry od Australija
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
clean, good location, friendly
location, clean and comfortable
cold breakfast; close to shopping and transport; clean and tidy; comfortable beds.
Recenzirano 13 travnja 2013

Jag od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Junior apartman sa doručkom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
basically i was quite happy with this hotel.
location, food, services
my stayed was nice.everything were the same as i expected . the location was plus point for this hotel. overall i was happy with the money i spent on this hotel.
Recenzirano 13 travnja 2013

Thiam od Singapur
Poslovni putnici
Standard sa doručkom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
For a short trip, it is a ideal hotel to stay
Good location, large window and city view.
Is quite comfortable.....the only thing that I don't like is the bathroom. there is only one small ceiling light and is not bright enough.
Recenzirano 12 travnja 2013

Soo od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Nice view from the rooftop with decent dinner~
night view, nice staff, cozy room
Nice service of the staffs, Nice night view of Bangkok city from the rooftop!
Recenzirano 10 travnja 2013

garry od Australija
Parovi
Deluxe s doručkom
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
good location with friendly staff; only problem w
location, price and friendly staff
overall very good as location was very for shopping and transport. Staff friendly and helpful. rooms very clean and comfortable. good value for money
Recenzirano 09 travnja 2013

Brian od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Standard sa doručkom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Great base from which to explore China Town +
Comfortable Room, Great buffet brkfst and short walk to China Town
Recenzirano 04 travnja 2013

stephen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u veljača, 2013
a place to rest your head
air conditioning worked room clean lift worked
swimming pool??? 2 meters by 3 is NOT a swimming pool and for this luxury you are charged £3.50 per person WiFi ? if you stand in a corner with 10 other people very slow speeds bar closes at 22:00 hrs. good views excellent friendly staff
Recenzirano 31 ožujka 2013


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: