Povratak na info o hotelu

Dobro 7,5
na temelju 5395 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5395recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,0
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,3
  • Vrijednost za novac: 7,6
  • Hrana/objedi: 7,1

Patrick M. od Nizozemska
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Old muffy rooms
Rooms are old and need refurbishment windows close badly, Noisy
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Carlos A. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
my review
good value for money and business trip
Recenzirano 12 kolovoza 2016

Carlos A. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
my review
good value for money and business trip
Recenzirano 12 kolovoza 2016

Rattana S. od Tajland
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Comfortable and decent location
A big hotel built in a prosperous era. Still is good value but some things a bit on the old side. Good staff though.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

kevin B. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Not good
Very bab plase not clean
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Lesley G. od Filipini
Grupe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Great stay
Hotel staff were very accomodating 😊 they even packed breakfast for us since we'll be leaving early for the airport. Special thanks to john.😊
Recenzirano 02 kolovoza 2016

CHRISTOPHER O. od Australija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Average
Average service, rocked up to hotel and a/c was down for maintenance. Pool ok but not for kids.
Recenzirano 31 srpnja 2016

Joseph L. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
A bit disappointed
Hotel is old, location is only so-so and staff a bit disappointing. For example, I asked for an umbrella (none in the room) and the reception staff said they were all gone and so that was that. Umbrellas in Bangkok are essential during downpours.
Recenzirano 29 srpnja 2016

Jessica L. od Indonezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
GREAT STAFF GREAT LOCATION BIG ROOM
GREAT LOCATION GREAT STAFF QUITE BIG ROOM NEAR TO ASOK BTS JUST WALK AROUND 5 MINUTES TO BTS POOL HAVE TO GO DOWN FROM 3RD FLOOR BY STAIR . STAFF POLITE AND FRIENDLY
Recenzirano 16 srpnja 2016

Jessica L. od Indonezija
Grupe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
BIG ROOM A POOL GREAT LOCATION
GREAT LOCATION GREAT STAFF QUITE BIG ROOM NEAR TO ASOK BTS JUST WALK AROUND 5 MINUTES TO BTS POOL HAVE TO GO DOWN FROM 3RD FLOOR BY STAIR . STAFF POLITE AND FRIENDLY
Recenzirano 16 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: