Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 801recenzija
  • Čistoća: 7,2
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Ngo od Vijetnam
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Friendly staffs, Good breakfast, suitable mini bar.
and free wifi in bed room.
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gary od Švicarska
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Excellent staff, clean and safe
Good value close to chinatown and the seafood restaurants. Very nice and polite staff, rooms are clean and spacious.
Recenzirano 05 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Deluxe (4 osobe)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great Hotel!
Cleanliness, Friendly Staff, Spacious Room
I am very satisfied with the stay throughout the period. Wifi was indeed fast and stable that I am able to have FaceTime sessions with my
Recenzirano 14 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great Place to Stay
WiFi, Spacious Rooms, Amenities convenience
The stay was absolutely awesome! Wifi is really stable and fast.
Recenzirano 14 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Nice
Clean, Big Rooms, Fast WiFi
Overall, it was a great stay!
Recenzirano 14 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
OK
Spacious Rooms, Cleanliness & Affordable
The stay was OK!
Recenzirano 14 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
China Town Location
Walking distance to China Town
Recenzirano 13 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Quiet Location
Walking distance to China Town
Recenzirano 13 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Deluxe (4 osobe)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Peaceful Hotel
Walking distance to China Town
Recenzirano 13 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Quiet Location
Good place to stay for those to prefer peaceful location while China Town is just in a walking distance.
Recenzirano 13 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: