Dobro 7,3
na temelju 2439 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2440recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Sohan od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Old but low cost
It was good budget hotel.. Really cheap .... But felt like old hotel needed facelift... Felt like really old property....
Recenzirano 20 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chompoonuch od Tajland
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good location
One of good location in Chiangmai because the hotel was near tapae gate by take a few minutes walk
Recenzirano 14 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrea od Mađarska
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Perfect place to stay in Chiang Mai
Location of the hotel is perfect, absolutely clear room, nice staff.
Recenzirano 22 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

suparat od Nizozemska
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Very nice big rooms
good location near Thapae gate
Recenzirano 22 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rungroj od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Nearby the city and convenience to visit around chaingmai city.
Nice room with beautiful mountain view. Staff is good service.
Recenzirano 20 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Quyen od Vijetnam
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good for money
Spacious room, toilet drainage clogged up, staff quite nonchalant
Recenzirano 17 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JIAER od Kina
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Awful
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Recenzirano 02 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Overall Good Value
I booked through Agoda, and had a glitch on check-in: our rooms were not available. (I had booked separate rooms for me and my girlfriend, and a third party.) The woman at the front desk wanted to "upgrade" us to a shared suite, but ultimately after much discussion (arguments) agreed to give us two separate rooms intended for larger parties. This initial hassle was a disappointing start, but we'll chalk that up as a glitch. As to the room itself--once we got the rooms--I found the room to be clean and comfortable. The location was so-so, I thought, but with public transportation is not a big deal. We changed the next day to a different hotel that was in closer proximity to the markets and nightlife. However this was a good room for the money, and I would recommend it.
Recenzirano 01 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suresh od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Review on hotel
Wifi connection
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Recenzirano 28 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAYUMI od Japan
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
I would come back
It was discounted, so very very good value for money. Large clean room was very comfortable. I liked it that I could get the hot drinking water for free near the front desk for my morning coffee.
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: