Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 695recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Isaac od Malezija
Parovi
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
The staff is very friendly
The staff who served us is very friendly and speaks very good English. The room is ok and worth for the price paid.
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yosef od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Just ok
We stayed at Junior guesthouse for 1 night and we ended up switching hotels. The room wasn't clean and there was a power outage in our room. The only good thing about this hotel was the front desk guy who was super friendly and helpful.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ting od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Standard Fan
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
4 night stay in Chiang Mai old city
Amazon staff!! Thank you Ta Tar your were the best host ever!!!
Recenzirano 06 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Federica od Italija
Solo putnici
Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili 2 Odvojena Kreveta i Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Thank you!
I always book this guesthouse when I travel to Chiang Mai. The staff are very nice and helpful and they really make you feel at home! Great location. Rooms are big and comfortable. I usually book the room with fan and doesn't get very hot. Will go back again.
Recenzirano 06 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ben od Australija
Solo putnici
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Such good hosts
The accom itself is what it is, basic but good enough. Only negative are the pillows, hardest pillows of all time. As for tartar and his family - brilliant! He couldn't have done more to help me out finding places, I even had him stumped on the locations, but we still found a solution. He must of saved me 1000 baht in taxis/touks touks over the week. Everyone there very welcoming, make you feel at home straight away and for the duration.
Recenzirano 04 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

qi od Kina
Parovi
Standard Fan
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
very happy
is very happy with staff,good location
Recenzirano 12 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Luna od Francuska
Solo putnici
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Strong recommendation
Amazing service, very helpful staff
Recenzirano 22 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steve od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Overall good
The staff particularly the guy who works there was really great. Wish I knew his name. He spoke English and thai fluently.
Recenzirano 13 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jonathan od Tajland
Parovi
Dvokrevetna Soba ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Klima Uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
A pleasant stay
We only stayed for one night but the staff were very friendly and spoke very good English. They had some helpful tips. Breakfast was basic but good. Room were also basic but good and clean. Location was pretty central and on a quiet back lane. Would stay again.
Recenzirano 10 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Karen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great place to stay
Perfect location, a great restaurant and very friendly and helpful staff.
Recenzirano 06 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: