Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 694recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Yosef od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Just ok
We stayed at Junior guesthouse for 1 night and we ended up switching hotels. The room wasn't clean and there was a power outage in our room. The only good thing about this hotel was the front desk guy who was super friendly and helpful.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ting od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Fan
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
4 night stay in Chiang Mai old city
Amazon staff!! Thank you Ta Tar your were the best host ever!!!
Recenzirano 06 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Federica od Italija
Solo putnik
Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili 2 Odvojena Kreveta i Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Thank you!
I always book this guesthouse when I travel to Chiang Mai. The staff are very nice and helpful and they really make you feel at home! Great location. Rooms are big and comfortable. I usually book the room with fan and doesn't get very hot. Will go back again.
Recenzirano 06 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ben od Australija
Solo putnik
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Such good hosts
The accom itself is what it is, basic but good enough. Only negative are the pillows, hardest pillows of all time. As for tartar and his family - brilliant! He couldn't have done more to help me out finding places, I even had him stumped on the locations, but we still found a solution. He must of saved me 1000 baht in taxis/touks touks over the week. Everyone there very welcoming, make you feel at home straight away and for the duration.
Recenzirano 04 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

qi od Kina
Par
Standard Fan
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
very happy
is very happy with staff,good location
Recenzirano 12 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Luna od Francuska
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Strong recommendation
Amazing service, very helpful staff
Recenzirano 22 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steve od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Overall good
The staff particularly the guy who works there was really great. Wish I knew his name. He spoke English and thai fluently.
Recenzirano 13 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jonathan od Tajland
Par
Dvokrevetna Soba ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Klima Uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
A pleasant stay
We only stayed for one night but the staff were very friendly and spoke very good English. They had some helpful tips. Breakfast was basic but good. Room were also basic but good and clean. Location was pretty central and on a quiet back lane. Would stay again.
Recenzirano 10 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Karen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great place to stay
Perfect location, a great restaurant and very friendly and helpful staff.
Recenzirano 06 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patrick od Švedska
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Very nice place and staff!
The room was great, the food was awesome, big portions for a good price, and the staff was very helpful.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: