Ugodno 6,9
na temelju 1832 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1832recenzija
  • Čistoća: 6,6
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

SUSAN od Malezija
Grupa
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 5 noći u travanj, 2012
Fast wifi budget hotel
alot good food nearby
decent budget hotel with good wifi. near chinatown.
Recenzirano 24 travnja 2012

IRMA od Meksiko
Solo putnik
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste jednu noć u travanj, 2012
Ok hotel, good location.
Good location and clean hotel
I wnojyed my stay here, everything was walking distance. It is a good value for money.
Recenzirano 21 travnja 2012

wan od Malezija
Par
Boravili ste 6 noći u travanj, 2012
"Great location but small rooms"
near to the china town...
my booking is a 1 large double bed ....but they give me is a 2 single bed room....
Recenzirano 17 travnja 2012

Kevin od Sjedinjene Američke Države
Par
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2012
budget hotel
cost
Low end, but acceptable room. Split beds. The room is small and spartan. No breakfast, no frills, no nothing. Just a room. That said, for the cost... how can you beat it? We used it as a place to stay while we hunted for an apartment. It fit the bill for what we needed.
Recenzirano 03 travnja 2012

LOI od Malezija
Solo putnik
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2012
strategic place
great location,cheap price
double room was ok,quite big.but the wifi and breakfast suck. the worst was the breakdown of the lift, so we had to climb up to 4th floor.
Recenzirano 30 ožujka 2012

Allen od Australija
Par
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2012
Clean, economical, good value
Great value for money
Staff attentive, location good, free wi fi. I would return anyday
Recenzirano 28 ožujka 2012

kamonlak od Tajland
Par
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste jednu noć u studeni, 2011
good area to stay
near markets
this is a good inexpensive hotel close to markets and shopping. this is a repeat visit for us, we can park our car here and it is easy to drive to this place.
Recenzirano 12 ožujka 2012

Gerald od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2012
Nice Little Hotel, Convenient Location
Close to Tapae Gate, Close to the river, Close to everything
It is a very low priced hotel. Don't expect luxury. But do expect Thai hospitality. The people who run the hotel treat their guests like family.
Recenzirano 09 ožujka 2012

Roselina od Malezija
Solo putnik
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 3 noći u veljača, 2012
great location,great price. Fast and free wifi too
fast and free wifi. Convenient location.
The hotel was more like a motel, but it was worth the money. Clean room and bathroom. Furnitures are a bit old, but the bed was comfortable enough. The location is near to the night market and walking distance to Tha Phae as well. For the price we paid I have no complaints.
Recenzirano 06 ožujka 2012

Nongluk od Tajland
Grupa
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 2 noći u veljača, 2012
Old but renovating
Walking distance from big markets (Waroroj and Ton lum yai)
ok for the price 3xx bht. not so clean but a/c is great. not that bad but for me, probably once is enough.
Recenzirano 02 ožujka 2012


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: