Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 617recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

James od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location, Great Staff, Clean nice rooms
When on Loi Kroh Road I always stay here - One of the best!
Recenzirano 07 travnja 2016

marian od Španjolska
Solo putnik
1 krevet u 8-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2016
Happy inviting place..
I have stayed here 5 times in 3 months , always meet great people and I love it there..plenty of spotless places to sit, clean bed and bathrooms. .great efficient staff. All I need in a hostel is here...
Recenzirano 16 ožujka 2016

ShihFeng od Tajvan
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
A good Hostel shared beds, but Standard room is soso
will go there for hostel and shared room, but will not go there so self standard room.
Recenzirano 11 ožujka 2016

Rachel od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
1 Bed u 6-krevetnoj spavaonici (ženskoj)
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Great value for money. Clean, excellent kitchen and communal facilities. Good location.
Clean beds, very clean kitchen area with good facilities and design. Had a room on the 6th floor at the back of the building and slept like a log every night. Really enjoyable stay and woukd return again.
Recenzirano 04 ožujka 2016

Giuseppe od Švicarska
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good rooms and value for money
Clean rooms, location
Good hostel. Clean rooms, friendly staff. Potential for improvment: Bathroom/lavatory could be cleaner - still ok.
Recenzirano 25 veljače 2016

CHARIWAN od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 8-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzirano 23 veljače 2016

CHARIWAN od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 8-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzirano 23 veljače 2016

CHARIWAN od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 8-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzirano 23 veljače 2016

PAULINA od Kina
Grupa
Krevet u 8 krevetnoj ženskoj spavaonici
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Modern style hostel
A great place to stay, it was clean and facilities are modern and beautiful, just what you need while travelling as a backpacker, my friends and I were really satisfied during our stay
Recenzirano 22 veljače 2016

Deepik od Australija
Solo putnik
1 krevet u 8-krevetnoj spavaonici (ženskoj)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Nice histel for short or long term stay
Good hostel clean. Central location
Recenzirano 06 veljače 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: