Vrlo dobro 7,7
na temelju 3646 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3646recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,7
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

GORDON od Malezija
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Good Enough
Great breakfast & helpful staffs
Recenzirano 04 kolovoza 2016

GORDON od Malezija
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Nice
Great breakfast
Recenzirano 04 kolovoza 2016

SAID od Oman
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
good stay
nice location
Recenzirano 02 kolovoza 2016

Alexis od Singapur
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Overall okay but disappointed with the check in process
We arrived at the check in counter at 12noon, and were told to come back at 2pm for check in as they were cleaning the room. As such, we went to book activities for 2.30pm, and wanted to go to the hotel to change etc. before then. However, at 2pm the room was still not ready and we waited till about 2.25pm. It was only after complaining that we finally could get our room.
Recenzirano 28 srpnja 2016

roger od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
r m uk
the staff at the front desk very poor the room was unsafe air con very poor food very poor,wrong room but said i booked this one not the one on the internet pay for up grade WOULD not stay here again
Recenzirano 28 srpnja 2016

jeremy od Australija
Solo putnici
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 7 noći u srpanj, 2016
Great,Location, Value for money
A great Hotel and one I use every time I go to Phuket, can't beat the location and the value for money at this establishment!!
Recenzirano 19 srpnja 2016

Marcus od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Not as good as before
This place used to be quite the treat in Patong, but recently it seems to have gone down hill. There is a new building, but the staff performance is not what it used to be.
Recenzirano 12 srpnja 2016

Mark od Australija
Parovi
Deluxe Dvokrevetna Soba s Pogledom na Bazen
Boravili ste 8 noći u lipanj, 2016
Convenient location
The Amata is in a good location, 5minutes walk to Junceylon shopping complex and about 10minutes walk to the beach. The staff are very friendly and the room was very clean however it would be good if the provided tea/coffee making facilities. There was an electric kettle but no cups, etc.
Recenzirano 02 srpnja 2016

PARIKSHIT od Indija
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.
Recenzirano 30 lipnja 2016

Amin od Australija
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2016
Old room !
Old room , cockroaches! bad internet.. staff wasn't helpful!
Recenzirano 29 lipnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: