Fantastično 8,1
na temelju 338 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 338recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Christian od Švicarska
Parovi
Deluxe King soba
Boravili ste 9 noći u veljača, 2016
not a 5 star hotel
Overall installations and service is far away from what you would expect from a 5 star hotel. Loction is good, close to sea, shops and nightlife, but nevertheless quiet. Breakfast with good choices and good coffee. Very limited seats around the pool with umbrella. So if you are late, no chance to get a shady place. Matress pads at the pool completely weared out. C
Recenzirano 14 veljače 2016

jihye od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
kind staff, very clean, great breakfast
kind staff, very clean, great breakfast
Recenzirano 11 veljače 2016

Dale od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Grand Deluxe Dvokrevetna Soba s Masažnom Kadom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Cockroaches in room
This Hotel is a rip off run down hotel now worth 1/10 of what I paid I checked out after one night avoid this hotel at all costs !!
Recenzirano 08 veljače 2016

Mika od Švedska
Parovi
Deluxe Apartman sa Sobom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Breakfast so bad
Location, design close to beach
Food poison I was eating at the hotel and not good food and not good breakfast
Recenzirano 06 siječnja 2016

Oskar od Švedska
Parovi
Deluxe King soba
Boravili ste 9 noći u prosinac, 2015
Holiday trip with girlfriend.
Location, pool, location.
Recenzirano 31 prosinca 2015

Ching od Singapur
Parovi
Jacuzzi Apartman Soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Nice honeymoon hotel
Pool, cleanliness, decor
Very comfortable rooms. But lift not working, and the gym was very stuffy.
Recenzirano 04 prosinca 2015

sebastian od Singapur
Parovi
Deluxe Apartman sa Sobom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Looked rundown but rooms are comfortable enough
Sea-facing spacious suite room
Our first impression of the hotel upon arriving is it does not quite look like the photos on the website...looked a bit rundown but was relieved when we saw our sea-facing suite room.Its spacious and comfortable enough.The hotel is right infront of patong beach so so convenient for beach lovers.It has a nice and big infinity pool.A bit of a walk to Bangla street where all the nightlife is.It is near a hidden gem which is No.9 Thai restaurant round the right hand side corner which serves good thai food but skip the western fares.
Recenzirano 07 studenog 2015

WONG od Hong Kong
Parovi
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good
Location
Recenzirano 28 listopada 2015

Vincent od Novi Zeland
Solo putnici
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
B-Lay Tong
It was peaceful, at the other end of town you here constant traffic noice. The pooll side rooms are lovely. The staff are generally lovely
We wore a couple of single guys staying, and met girls in bars. If you gring a girl back to B-lay Tong even for a drink by the pool, security want to march you to reception with your date, demand ID from her, and 1500 Bart from you for having a guest. There approach is over the top, embarrasing and makes your guest very uncomfortable. With what you pay for a room they should advise you of the dangers and then mind there own business. I would not stay here again.
Recenzirano 10 listopada 2015

Mohd od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Front desk staff named Mr Flo is very helpfull
Staff,location,pool
Recenzirano 11 kolovoza 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: