Povratak na info o hotelu

2015
Vrlo dobro 7,8
na temelju 6297 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 6297recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,7
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac: 7,7
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

phailin T. od Tajland
Parovi
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Everything was OK, just cleaness would be need to improving... Those staff are so nice.... I love all of them.. And if I come to Phuket, I will be stay here again for sure...
Recenzirano 23 kolovoza 2016

sivendran N. od Šri Lanka
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Front office were very friendly. Restaurant staff not friendly. Very good pool.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Srikumar S. od Indija
Parovi
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Nice Hotel near the beach
We loved everything at the hotel and its facilities including seafood. Just that some unwanted elements around the hotel caused incidents which I guess comes when you are a foreigner travelling.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

şükriye E. od Turska
Grupe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
A very good choice
I actually love the hotel. It is near by the beach and very close to the touristic attractions. Breakfast buffet was also good. There is live music in the evenings. The staff was also helpful. You should think about it ;) enjoy
Recenzirano 21 kolovoza 2016

Yusuf H. od Bahrein
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Good holiday hotel
We had a great time at Baan Laimai Hotel, very good location and good room size
Recenzirano 19 kolovoza 2016

nicholas R. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Terrible hotel
un helpful staff Dirty rooms mouldy smelly dirty bed sheets damp too Old a/c did not work This hotel is meant to be 4 star no where near maybe 2 star Nice large pool though and hotel good location Dont stay here
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Tjun T. od Singapur
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good location
Friendly staff great hotel
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Mohammad N. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Jeffery K. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Excellent stay and strategic location at Patong beach
Very near to Patong, it's like a stone throw away. Very new, spacious and clean room. Service is good.
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Adam R. od Australija
Solo putnici
Boravili ste 14 noći u srpanj, 2016
Baan Lamai
Good value great location
Recenzirano 15 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: