Vrlo dobro 7,6
na temelju 196 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 196recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Michael od Australija
Solo putnici
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Comfortable hotel in good location.
Location, good sized room,
Have stayed here before. Hotel represents good value. In quiet street but only few minutes walk to beach and ten minutes to Bangla Road. Good (legitimate) massage places across the road.
Recenzirano 12 prosinca 2015

Geoff od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
value for money
location staff value for money
Pleasant stay no issues
Recenzirano 16 studenog 2015

Francis od Novi Zeland
Solo putnici
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 8 noći u travanj, 2015
excellent location
the staff were fabulous, the owners are a lovely host as they invited me to the beach making guest feel comfortable
Great. Ideal close to soi bangla & beach
Recenzirano 05 svibnja 2015

Simon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 7 noći u veljača, 2015
Second stay in great budget hotel
My 2nd stay at Boomerang. Great location & price with easy access to the beach & short walk to Bangla Rd.
Recenzirano 08 ožujka 2015

jing od Kina
Grupe
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Nice guest house
Clean, location, price
It's a nice stay.
Recenzirano 03 veljače 2015

jing od Kina
Grupe
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Clean, good value
Clean, location, price
It's a nice stay.
Recenzirano 03 veljače 2015

Ole od Norveška
Solo putnici
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 21 noći u siječanj, 2015
Ny second home!.
Room service. Friendly staff and location
Perfect. Everything from room service,breakfast and vert friendly staff
Recenzirano 03 veljače 2015

Anthony od Novi Zeland
Solo putnici
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
Good budget accommodation well located
Location price and nice staff
The place has been let go a bit. No more cooking and now has a guesthouse feel. The staff were nice and its a short walk from the beach. The pool had not been well kept and was fairly cold. But a pleasant stay.
Recenzirano 01 prosinca 2014

Kim od Švedska
Parovi
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 5 noći u veljača, 2014
Very good location
Location, tv-channels, clean
First impression of the receptionist - awful. But we decided to give Boomerang Inn a try anyway. Nice and big rooms with balcony, but they can improve the room quality. Good cleaning. Perfect location, 5 min to the beach, pharmacy, 7/11 and restaurants just around the corner. No breakfast included, and the breakfast you can buy at the hotel is not worth the price. But there is a really good bakery shop on the same street, and one street away there is a hotel named Aspery (we booked our first nights there) with a decent breakfast buffet. And do not miss the cutest girl selling fruits in front of Aspery Hotel!
Recenzirano 29 studenog 2014

Aaron od Irska
Parovi
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 9 noći u siječanj, 2014
great stay
bedroom, clean, staff
Food isn't great but not expected. Everything else was great.
Recenzirano 20 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: