Fantastično 8,2
na temelju 324 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 324recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Jan od Norveška
Obitelj sa malom djecom
Dvosobni s pogledom na more
Boravili ste 13 noći u ožujak, 2016
.
.
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Travis od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
Relaxing time in a quiet corner of Phuket
The staff were all wonderful. The place is clean. The rooms are big and comfortable. The breakfast was disappointing. The hotel could do with some new furnishings and some fresh paint. In the end we had a great time in Phuket. We spent most days away from the hotel.
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carlo od Južna Afrika
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Excellent Hotel for kids
Quiet tranquil sunset
Excellent hotel for kids. Situated on a quiet and clean beach. Perfect to get away from the party hungry crowd.
Recenzirano 04 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jeff od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
GREAT, GREAT VALUE!
Location, cost, pool
Our stay was great! I will definitely be back.
Recenzirano 19 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheminoh od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
weekend stay panwa
beautiful view , the beach and the peaceful area
very good
Recenzirano 11 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SAMRAT od Indija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Excellent stay
Sea view, Cleaniness, Peace of Mind
View from hotel is gr8. Good staff behavior only the 1 person at Restaurant is extra smart. didn't served us breakfast though it was there only 5 minutes late. Life time experience. Got upgrade from Superior to Double Deluxe room
Recenzirano 21 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

andika od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
good for relax
big room with kichenette, beside beach, clean pool
great experience with my kids, play sand, swim at pool everyday
Recenzirano 12 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jeffrey od Sjedinjene Američke Države
Par
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Clean and quite.
Very nice rooms and clean.
Great place to stay if you want to be away from the crowds. Very quite and right on the beach. If you want to be near the the party areas I would not recommend it as it took about 30 minutes and 750 THB to get to Patong beach.
Recenzirano 02 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Krisztian od Finska
Solo putnik
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
A nice relaxing holiday
a 3 stars hotel, large rooms, good food, happy personnel, nice view to Chalong bay!
:-) Location is far from other "busy" beaches that was relaxing after 2.5 weeks spent at Kata and Karon Beaches. Great large rooms. We liked the happiness of personnel in the kitchen. Pool was clean. It is a 3 stars hotel according to personnel and to my opinion. Negative: Live music every evening was annoying, though performace was excellent. "Playlist" should be changed and sing also THAI MUSIC (traditional, pop, ect) and not only the same UK/US/EU songs. We staid 5 nights and not only 1 ! It is pity that washing the floors is simply not part of the room clean up program. I noticed the same in other hotels as well (3 and 4 stars) also past years. 8-) I recommend this hotel much more than others next to it, or on the same road, as it is smaller. They had kayaks for free use! ;-)
Recenzirano 04 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aurelie od Francuska
Par
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Good for 2 nights
Clean, calm, beach
Recenzirano 23 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: