Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1177recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 8,5
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Gokce od Turska
Parovi
Pearl Bed Suite
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
perfect
everything was fantastic. super nice design, great staff, good beach. absolutely recommendable
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chiehyu od Tajvan
Parovi
Apartman s Bazenom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Nice view and clean room .the restaurant is special
Recenzirano 12 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jessie od Australija
Parovi
Pearl Bed Suite
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Beautiful resort with something for everyone
My husband and I had an absolutely wonderful stay at Indigo pearl. Great facilities, friendly staff and beautiful rooms. A fantastic holiday for anyone looking for some R&R. Shout out to our cooking class chef Ann - she made our Thai cooking class fun and truly unforgettable!
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Melissa od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Bensley Apartman
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Great customer service
Staff was wonderful. Makes up for the otherwise outdated and faulty amenities at times. Location is far from main Phuket area of Patong but on quiet Nai Yang beach. Not much places to eat out nearby. Make sure to bring insect repellant, lots of mosquitos. Otherwise, stay was enjoyable. We were in the Bentley suite with a private pool. Really loved the staff.
Recenzirano 03 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Laura od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Obiteljska ( 2 odraslih i 1 dijete )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Excellent resort
We booked a family suite which was gorgeous. Comfy beds. Great staff. Decent breakfast. 2 child free pools were an added bonus. 2 minute walk to beach.
Recenzirano 01 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHONGWU od Kina
Parovi
Pearl Bed Suite
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
sweet
perfect
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

marika od Filipini
Solo putnici
Pearl Bed Suite
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great concept
Cool interior design, industrial theme consistent throughout the entire hotel.
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Celine od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska ( 2 odraslih i 1 dijete )
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Review
Great nanny service for kids. Despite not so good weather we had a lovely time! Black Ginger is awesome!
Recenzirano 02 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nicolas od Francuska
Solo putnici
Pearl Bed Suite
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Very nice and tastefully decorated resort
The beach itself is a bit disappointing
Recenzirano 13 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maurice od Egipat
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska ( 2 odraslih i 1 dijete )
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
The resort has improved a lot!
In 2013, when we stayed at the Indigo, things seemed not in order, yet we love this resort and the location and the design. This time we felt much improvement in the way guests are being cared for. I can honestly say the staff are trying their best in all fields. I wish that they will be rewarded accordingly and trained more so this success would continue...
Recenzirano 08 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: