2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 2317 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2321recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Sheena od Singapur
Par
Dvokrevetni Apartman s Pogledom na Bazen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Very enjoyable holiday!
The staff were friendly and attentive to our needs. We booked the Double Pool view suite and the view was amazing. Convenience to your own pool.. and room was big and clean. Only downside is that it is slightly far to main Patong area and you'd probably have to take a taxi or hotel shuttle bus which does not run that frequently. Good for couples who just want to relax.
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maryam od Singapur
Par
Dvoetažna Vila s Bazenom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Best holiday I've Had in a while!
The location of the resort was good. It wasn't too far from Patong Beach which was 1 of our requirements. The staff were very attentive to our needs and gave us good recommendations. I would like to give special thanks to Nai who gave us some gd tips on where to go for lunch and highlighted some of the available island tours for me as a pregnant traveller. My husband and I were thoroughly relaxed and wished we could have stayed longer. For those booking a duplex private pool villa, try requesting for room 6002 and 6003 for more privacy. We will definitely be back in the future!
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eran od Tajland
Solo putnik
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good place
We take villa swimming poolsnd we very happy
Recenzirano 01 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

ALOISIA od Novi Zeland
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Love it :)
Greatest hotels in phuket, nice spacious suites with amazing seaviews
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kim od Australija
Par
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 8 noći u kolovoz, 2016
A wonderful stay !
The staff are all so friendly and helpful!! They could not do enough for us , and attended to us with dedication, respect, & kindness !!
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHARON od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great place
Except the distance to main areas . Other wise was good
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leong od Singapur
Par
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great stay in this hotel
Great stay in this hotel
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alisa od Tajland
Poslovni putnik
Dvokrevetni Apartman s Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Beautiful views
nice room ,good service, good breakfast
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oanh od Australija
Obitelj sa malom djecom
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Beautiful resort
This is my second staying at Kalima resort. I love everything about it, from the friendly staffs to the cleanliness of the places. The view is amazing. Will definitely stay there again every time I'm visit Phuket.
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mahmoud od Egipat
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
This is not a hotel !!! Worst experience in my life
Everything is bad, starting from the staff in the front desk, cleanence, value of money, insects and reptiles everywhere .. actually i will not even get near from it again , im not recommended to any one..
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: