2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 2316 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2316recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Eran od Tajland
Solo putnici
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good place
We take villa swimming poolsnd we very happy
Recenzirano 01 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

ALOISIA od Novi Zeland
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Love it :)
Greatest hotels in phuket, nice spacious suites with amazing seaviews
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kim od Australija
Parovi
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 8 noći u kolovoz, 2016
A wonderful stay !
The staff are all so friendly and helpful!! They could not do enough for us , and attended to us with dedication, respect, & kindness !!
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHARON od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great place
Except the distance to main areas . Other wise was good
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leong od Singapur
Parovi
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great stay in this hotel
Great stay in this hotel
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alisa od Tajland
Poslovni putnici
Dvokrevetni Apartman s Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Beautiful views
nice room ,good service, good breakfast
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oanh od Australija
Obitelji sa malom djecom
Grand Deluxe sa Pogledom na More
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Beautiful resort
This is my second staying at Kalima resort. I love everything about it, from the friendly staffs to the cleanliness of the places. The view is amazing. Will definitely stay there again every time I'm visit Phuket.
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mahmoud od Egipat
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
This is not a hotel !!! Worst experience in my life
Everything is bad, starting from the staff in the front desk, cleanence, value of money, insects and reptiles everywhere .. actually i will not even get near from it again , im not recommended to any one..
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Olivia od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba sa Pogledom na More
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Best accom
We had an amazing trip! The staff were great with my 1 year old. Especially seeings most meals I was by myself. They helped out and minded her while I got up to get my food.
Recenzirano 08 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chang od Kina
Parovi
Deluxe Soba sa Pogledom na More
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Highly Recommend
The view from the room is fantastic which can cover the whole batong beach. As we are the in the honeymoon trip, the manager offer us free upgrade to the honeymoon room that was highly appreciated. Also, the infinity pool of the hotel is great, staffs are friendly. Only, the taxi service called by hotel was quite expensive.
Recenzirano 08 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: