2015
Fantastično 8,3
na temelju 4526 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4526recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

esther od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 8 noći u lipanj, 2016
Great location and hotel
Lovely location - perfect .. Connected to mall so no need to walk in the rain.. Easy access to lots of shops and cafe and restaurants Nice room .. Easy access to pool .. Lakeside has wonderful pool !! Breakfast - very good selection of foods Room service - pricey! Great location.. No noise from nearby busy streets Would stay here again!
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Judy od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Cabana s Dostupnošću Bazenom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Cabana room with pool access
Very good service. Clean. Friendly staff. Very nice stay
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alelee od Singapur
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great stay
Everything was great except for 3 small cockroaches that have been roaming around our room during out stay. It will be nice if you hire some pests busters to get rid of those roaches or other insects that might be living there. Thank you.
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mary od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice hotel
This hotel has 2 towers, I stayed at Lakeside. I asked beachside but it was full. There is access to the Jungceylon mall which is nice. Swimming pool is nice. The room is spacious but a little bit outdated. Overall it is a nice stay.
Recenzirano 30 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Good bed
Soft bed breakfast average
Recenzirano 29 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Danial od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
great location, pleasant facilities
spent a weekend here with my wife. Had a really relaxing trip. Hotel's location is just a walk away from all the amenities that you need.
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Danial od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
great location, pleasant facilities
spent a weekend here with my wife. Had a really relaxing trip. Hotel's location is just a walk away from all the amenities that you need.
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MICHAEL od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Convenient Location at Patong
Good location especially during raining season . You can just hop to Junceylon and do your shopping , eating, facial .
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yoke od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Great stay!
We always stay here but this time, We paid more to upgrade to cabana room and it was really worth it! Huge bath tub, lots of space, private jacuzzi & just slide into the pool!
Recenzirano 25 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FRANCIS od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location!
Location is superb, just beside the shopping malls and opposite the most happening street.
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: