Vrlo dobro 7,6
na temelju 497 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 497recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

SARIKEI od Malezija
Parovi
Modern Deluxe Građevina B
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice place to stay
Walking distance around 5-10minutes to patong beach and soi bangla.
Recenzirano 08 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nigel od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior
Boravili ste 16 noći u svibanj, 2016
Nigel Baker
This is a great little budget hotel, the clue is the word BUDGET. I had a nice room, which was more than adequate for the price, given it is rainy season. The location of this hotel is very good. The restaurant attached to the hotel is great. The price of this hotel in low season is about £10 per night for the room including tax, anymore than this, and its not worth it.
Recenzirano 01 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kang od Malezija
Grupe
Modern Standard - B Zgrada
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location
It near main road, can get food easily.
Recenzirano 01 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kang od Malezija
Grupe
Modern Standard - B Zgrada
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location
Good location, price cheap and clean
Recenzirano 01 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

GOH od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Ok
Advantage: good location. Very near to jungceylon, beach, and bangla road. Easy to get all food. Disadvantage: old furniture. The bathroom was dirty. The heater did not function well, sometimes not hot. Not to call taxi through hotel counter. The hotel staff offered me 800baht but i can get 700baht outside.
Recenzirano 24 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MUZAFIR od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Value for money
The hotel is close to most things but good enough to be away from the noisy streets. Staff are efficient.
Recenzirano 21 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PANG od Malezija
Solo putnici
Modern Standard - B Zgrada
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
good location
friendly staff
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Toh od Singapur
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
3rd time round. Still as great as ever
3rd time staying at My Hotel. Still as great as it was. Location, staffs, Value for money... Nothing to complain of...!
Recenzirano 10 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Per od Danska
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
hmmm
The food was OK
I never got the room I booked, and the one I got was dirty, no air-con, no TV. etc. Many problems, and very little service.
Recenzirano 25 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elmerly od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 8 noći u veljača, 2016
Great gem of a hotel in Patong.
Great location. Peaceful. Restaurants to choose from. Quiet. Fast internet and great service from staff.
Recenzirano 12 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: