Fantastično 8,1
na temelju 5433 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 5433recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Vijay od Indija
Grupe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Clean and Pleasant Stay
Good Location, Good Maintainance and Nice Swimming pool
It was really good. I really liked the staff, pool, rooms. It is very near to shopping places, beach.
Recenzirano 03 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bayanjargal od Mongolija
Parovi
Obiteljska vila (2 sobe)
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
familiar atmosphere, centrally location
nice swimmingpool, good location, large room
Recenzirano 02 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lewis od Australija
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
very comfortable
friendly staff clean rooms
Recenzirano 28 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HELEN od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Grand Deluxe ( s pogledom na bazen )
Boravili ste 7 noći u siječanj, 2014
Fantastic hotel at a reasonable price
Clean rooms, friendly staff,
We are a couple middle aged and this hotel was perfect. It was quiet at night as just short walk up the drive off the main street, centrally located with restaurants surrounding, and nightlife about 5 minutes walk. Beach is a pleasant 10-15minute walk. Reception staff made us feel welcome from the moment we arrived. We felt we were like family. Thanks to Kim and the other 2 reception staff for the high standard of customer service. Will be coming back to this hotel. It is smaller than hotels we stayed at before, but was so relaxing. Mark and Helen
Recenzirano 27 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SUKETU od Indija
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska vila (2 sobe)
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Familiar atmosphere, centrally located,
Good Location, Value For Money,Care taking staff
Really nice experience, we four members of family has enjoyed the stay with few vegetarian breakfast. Only issue for vegetarian like us that they do not have various dishes for us. But it was nice experience and value for money. Nice rooms and good ambiance
Recenzirano 26 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
ok
pool breakfast location
would stay here again if they moved it out of phukett
Recenzirano 24 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Indonezija
Solo putnici
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
The Palmyra perfectly met my needs!!
1. Clean, large room. 2. Good size bathroom with bath and shower. 3. Working wifi
Very pleasant! I had basic needs for bed, shower, pool and breakfast and wifi, and these were all met with excellence!
Recenzirano 23 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Edward od Singapur
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Good, clean hotel with great breakfast !
Friendly staff, good breakfast,
Very friendly and helpful staff. Breakfast was a good spread and tasty.
Recenzirano 22 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

fiza od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Pleasant stay
High speed wifi, large room and good location
I really enjoy my stay in palmyra. The staff is very friendly and helpful. Location is giid. Walking distance to the beach and shopping areas. You can connect to wifi anywhere in the hotel. Would definately recommend this hotel to my friends.
Recenzirano 21 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

michaela od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 17 noći u prosinac, 2013
Great hotel, excellent service and great breakfast
Staff, location and pool
From the moment we arrived the staff did their best to make us feel welcome. The location was ideal in that it was a short walk to the beach so the pool was never too busy. Food in the restaurant was great and catered for a diversity of nationalities. Lovely to eat breakfast outside by the pool.
Recenzirano 20 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: