Fantastično 8,1
na temelju 5433 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 5433recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Law od Hong Kong
Parovi
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
reasonable price
1. reasonable price
Recenzirano 25 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lai od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
Nice
Clean, convenience and comfortable
Booked superior room at first and managed to pay extra for deluxe room for 3 adults and 1 kid. Helpful staff. Great breakfast. Clean hotel.
Recenzirano 24 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lai od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Nice hotel
Clean, comfortable & nice room
The hotel staffs were helpful. Good breakfast. Nice and clean room. Good massage just near the entrance of the hotel. And also good travel agent (Phuket Travel and Tours) opposite the hotel, attended by Ms Noi. Reasonable price and good arrangement for us! Thumbs up!
Recenzirano 24 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JOHN od Singapur
Parovi
Apartman s Pogledom na Bazen - Sedmi Kat
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Started as disappointing , promise future upgrade
Friendly staff, Nice room , Near Patong Beach
We booked a suit room, but only to be told that the suit room is taken. Our room is downgraded. But they refund us the difference in price, give us a 1000 baht for restuarant, give us a moneymoon style room and a fruit basket. So i'm ok with the downgrade. But they promise to free upgrade our room to suit room next time. WIll look forward to the free suit room upgrade :)
Recenzirano 22 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jeraldine od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Great hotel.
Room is clean, services are good and value for money.
It was a great hotel even though you need about 5 to 10 mins to walk to the beach. Usually I'm very particular about the toilet however it is very clean. Service is good as well. Totally worth it :)
Recenzirano 22 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WEIJUN od Kina
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
reasonable price, clean, nice swiming pool
pool view, quiet, clean room
we enjoy our stay here, It is a good place for this price. medium size pool but enough, room is clean, attentative staff, It's about ten minutes to the beach and Juncylon.
Recenzirano 22 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

BRIAN od Australija
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 4 noći u rujan, 2013
ideal accomodation in patong
pleasant environment , attentive staff , nice room
We booked this hotel at short notice and enjoyed the experience. Definitely would stay there again.
Recenzirano 21 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marydee od Filipini
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2013
fantastic
food, pool, large room
We stayed for 5 days in the hotel and it was one of my unforgettable vacations ever since. The breakfast has a lot of variety menus. The ambiance is ideal for couple who love to have an intimate moments.
Recenzirano 20 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Riza od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Grand Deluxe ( s pogledom na bazen )
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
Quiet, friendly staff, manager is so humble
Quiet dining venue, nice staff
No serious issue the hotel is an average type, simple and affordable if you book in agoda, i really salute the manager he is very humble and customer oriented.. Thumbs up for the hotel
Recenzirano 18 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

cheng od Malezija
Parovi
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 2 noći u studeni, 2012
Clean, Comfortable Room, Satisfaction
Clean Room, Friendly Staff, Close to major attractions
Pretty good, relaxing, enjoying, unforgotten sweet memories
Recenzirano 18 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: