Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 279recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 3,0
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

guoheng od Kina
Par
Deluxe bungalov
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Panpen Bungalow
good
Recenzirano 14 kolovoza 2014

MARDIJANTO od Indonezija
Grupa
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
a
Very near from the airport [within 10 minutes]
Recenzirano 04 kolovoza 2014

Hoi od Hong Kong
Par
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Panpen Bungalow
Not good not bad
Recenzirano 30 srpnja 2014

guoheng od Kina
Poslovni putnik
Deluxe bungalov
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
good
good
Recenzirano 27 svibnja 2014

guoheng od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe bungalov
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
good
good
Recenzirano 19 svibnja 2014

guoheng od Kina
Obitelj sa malom djecom
Deluxe bungalov
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Panpen Bungalow
good
Recenzirano 19 svibnja 2014

George od Australija
Solo putnik
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Short and sweet but I'm going back.
Airport pickup. Friendly staff. Good English
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Recenzirano 14 svibnja 2014

TSZ od Kina
Grupa
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
great location, poor service
location
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Recenzirano 04 svibnja 2014

Vincent od Singapur
Poslovni putnik
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Expensive for what it is.
Near airport, quiet
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Recenzirano 27 travnja 2014

herman od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Standard bungalov
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Good location near the airport
Next to airport, quiet place, very clean room
Well, a nice and quiet place, nice and very clean room too. Just mind you, they have the free Transfer from the airport to the Hotel, better call them when arrived at the airport.
Recenzirano 23 travnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: