Vrlo dobro 7,8
na temelju 1213 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1213recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Hei od Kina
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Not bad
Nice staff at midnight who is Responsible and polite ;)
Recenzirano 26 kolovoza 2016

Naeemah od Malezija
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Beautiful hotel..near bangla road & patong beach..wifi sucks - put more router and make the wifi easier to access
Recenzirano 24 kolovoza 2016

law od Malezija
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Unreasonable condition n other guess too noisy especially guess from Middle East with children.
Hotel charged additional 1500 Baht per night if you are not staying with same partner, this don't make any cow sense at all. Unless clearly stated in the booking condition otherwise the hotel has no right to charge.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Mona od Kuvajt
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste 10 noći u srpanj, 2016
Samarey
This time the house keeper's did not do the cleaning good
Recenzirano 27 srpnja 2016

Anthony od Australija
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Great location, but not for light sleepers!
Nice and clean modern hotel, great pool and outside bar. The staff are a little reserved but friendly enough. As the hotel is a large complex there are constant doors slamming as people go in and out of their rooms. The cleaners dont have alot of respect for people sleeping, they were talking very loud in the corrodors as they cleaned room to room. Check your bill on checkout, they tried to charge me for 2 beers from mini bar and I only had 1. The biggest plus about this hotel, is the pool and location. Right on the beach but close enough with no street noise. Very close too Bangla Rd and tourist strip, I would try and book a room with pool view as its worth it! Overall nice stay and would stay here again.
Recenzirano 20 srpnja 2016

hiroyuki od Japan
Par
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Nice and Friendly hotel
Hotel is just in front of Patong beach. 5 minutes to Bangla st. very convenient location. All staff are very friendly and professional. Very noisy every night until 3:00 a.m. because of Banana Disco. Also very noisy fireworks at Patong beach.
Recenzirano 17 srpnja 2016

Cristina od Rumunjska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
Ms
The staff is very rude and even if we had paid for the breakfast when we reserve the room,they still want to charge us one more time before we leave.Over all was a really bad hotel and for sure we will not go back!
Recenzirano 11 srpnja 2016

Maureen od Ujedinjeni Arapski Emirati
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Recommended
You will not waste your money on this hotel.
Recenzirano 09 srpnja 2016

Kisho od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
Great Location
Will definitely be returning and will recommend this hotel to my friends and family.
Recenzirano 07 srpnja 2016

Jialing od Singapur
Grupa
Superior soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Patong beach hotel
Staffs were approachable and helped us when we encounter some difficulties. :)
Recenzirano 05 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: